تبلیغات
آشپز باشی - طرز تهیه کیک تولد و عروسی

بازدید : مرتبه
تاریخ : شنبه 13 آبان 1391
طرز تهیه کیک تولد و عروسی

94%D8%B4.jpg
chef5-photo.jpg


 

این تصویری که مشاهده میکنید بزرگترین کیک عروسی طبقاتی جهان است که 29 شهریور سال 88 در سال روز ازدواج حضرت علی در نمایشگاه بین المللی تهران درست کرده ام در 12 طبقه


مواد اولیه :


آرد الك‌شده 4/5 پیمانه
شكر دو پیمانه
شیر یك پیمانه
ماست یك پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
تخم‌مرغ هشت عدد
بیكینگ‌پودر نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
شربت یك قاشق غذاخوری
خامه فرم‌ گرفته 800 گرم

--------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ را جدا می‌كنیم

2- سفیده‌ تخم‌مرغ را به همراه شكر با همزن برقی می‌زنیم تا كاملا سفت و سفید شود.

3- زرده تخم‌مرغ را كمی با چنگال می‌زنیم و با شربت مخلوط می‌كنیم.

4- مخلوط زرده و شربت را به سفیده‌ تخم‌مرغ فرم گرفته اضافه می‌كنیم و به مدت دو دقیقه با همزن برقی می‌زنیم.

5- شیر، ماست، آرد، بیكینگ‌پودر و وانیل را با هم مخلوط كرده و كم‌كم به زرده و سفیده تخم‌مرغ می‌افزاییم و با دست به صورت دورانی هم می‌زنیم. (زیاد هم نزنید فقط در حدی كه مخلوط شود.)

6- كف و كناره‌های قالب را با روغن چرب می‌كنیم و كف آن كاغذ روغنی می‌اندازیم و روی كاغذ را نیز چرب می‌كنیم و كمی آرد می‌پاشیم، سپس قالب را برمی‌گردانیم و اضافی آرد را می‌گیریم.

7- مواد را در قالب ریخته و صاف می‌كنیم.

8- فر را از 15 دقیقه قبل روشن كرده، در دمای 200 درجه‌سانتی‌گراد می‌گذاریم و قالب كیك را به مدت 35 تا 40 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا بپزد.

9- بعد از این‌كه كیك خنك شد آن را با خامه فرم گرفته تزئین می‌كنیم


مواد لازم :

آرد : دو لیوان

شکر : نصف لیوان

شیر : یک لیوان

تخم مرغ : دو عدد

بکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری

جوش شیرین : یک قاشق چایخوری

وانیل : نصف قاشق چایخوری

پودر کاکائو : سه قاشق غذاخوری

کره : 100 گرم


طرز تهیه :

کره، شکر و شیر را با هم مخلوط کرده روی گاز با حرارت کم میگذاریم تا شکر در شیر حل شود و میگذاریم تا سرد شود.

آرد ، بکینگ پودر، جوش شیرین، وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و به مخلط شیرمان اضافه میکنیم و با همزن به مدت 3 دقیقه میزنیم.

تخم مرغ را به مواد اضافه کرده به مدت دو دقیقه با همزن میزنیم و یک قالب به دلخواه انتخاب کنید چربش کنید و مواد را داخلش بریزید.

فر را با حرارت 180 درجه روشن کنید و قالب را به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید. کیک شما بعد از گذشت 25 دقیقه آماده است و بگذارید تا خوب سرد شود.

من این فورمولاسیون را صدها برابر کرده ام تا بزرگترین کیک عروسی جهان را درست کنم



طرز تهیه خامه فرم گرفته :

یک خامه 250 گرمی را سه قاشق غذاخوری پودر قند و یک قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و به مدت 3 ساعت داخل فریزر میگذاریم تا یخ ببندد. بعد از گذشت سه ساعت، نیم ساعت قبل از اینکه با همزن بزنیم از فریزر در می آوریم تا کمی یخ آن باز شود. بعد با دور تند همزن به مدت 20 دقیقه خوب میزنیم تا خامه کاملاً سفت شود.

بعد از اینکه خامه شما آماده شد، میتوانید روی یک طرف از کیکی که نصف کرده بودید بریزید.

راستی یادم رفت بگم میتونید یک کمی از اون خامه را بریزید توی یک قابلمه و روی حرارت بگذارید و کمی شکلات تلخ داخلش بریزید تا اینکه شکلات داخلش حل شود. مثلاً به اضای 50 گرم خامه میتوانید 100 گرم شکلات بریزید بعد از اینکه سرد شد لای کیکتان بریزید.




برچسب ها: طرز تهیه کیک تولد و عروسی،
ارسال توسط مستر دالی
آرشیو مطالب
پیوند شما با ما

دانلود اهنگ

دانلود

دانلود رایگان

دانلود نرم افزار

دانلود فیلم

دانلود فیلم

شادزیست

قالب وبلاگ

لیمونات

تک باکس

دانلود نرم افزار