تبلیغات
آشپز باشی - سالاد گوشت تایلندی

بازدید : مرتبه
تاریخ : چهارشنبه 10 آبان 1391

 

سلام به همه دوستای عزیزم. نمیدونم چند روز نبودم اما این چند روز واقعا سرم خیلی ی ی ی شلوغ بود. درگیر برگزاری یه جشنواره بودم که خدا رو شکر دیروز عصر به خوبی و خوشی برگزار شد. به هر حال ببخشید که نتونستم به وبلاگاتون سر بزنم یا دیر جواب نظرا رو دادم یا اینکه دیر آپ کردم. سعی میکنم جبران کنم ;)

اینم یه سالاد جالب و مناسب مهمونی های رسمی. به نظرم میز شام رو خیلی شیک میکنه.

مواد لازم:

فیله ران گوساله: ۱۰۰ گرم

سیر: ۱ حبه

فلفل قرمز تند: ۱ عدد (تازه یا خشک)

لیمو ترش: ۱ عدد

خیار درشت: نصف یک عدد

جوانه ماش: ۵۰ گرم

کاهو: چند برگ جوان

هویج: ۱ عدد

پیازچه: ۲ عدد

فلفل دلمه ای رنگی: یک چهارم از هر کدام (اگه نخواستید میتونید نریزید. من کمتر استفاده کردم. تو رسپی اصلی هم نوشته در صورت تمایل.)

روش تهیه:

۱- اول سبزیجات رو آماده میکنیم. خیار رو از وسط نصف کنید. دونه هاش رو به کمک قاشق جدا کنید. و به صورت اریب برش بزنید.

کاهو ها رو هم برش های خیلی نازک بزنید. پیازچه ها رو هم از طول برش های باریک و بلند بزنید.

هویج ها رو به کمک رشته کن یا چاقو به رشته های بلند و باریک ببرید. فلفل دلمه ای ها رو هم باریک و بلند ببرید.

۲- تمام سبزیجات رو با هم مخلوط کنید و روش آب لیموی تازه رو بریزید.

۳- حالا سیر رو با عرض چاقو له کنید. فلفل رو هم با چاقو یکمی له کنید.

۴- یه قاشق روغن در وک بریزید تا داغ بشه و بعد گوشت ها رو به همراه سیر و فلفل داخلش بریزید. ۲ دقیقه تفت بدید تا کاملا تغییر رنگ بده. بعد سیر و فلفل رو جدا کنید.

۵- حالا گوشت ها رو روی سبزیجات آماده بریزید و داغ سرو کنید.

(وقتی که این سالاد کنار ۲ تا غذای دیگه واسه فقط خودتون ۲ تا درست کنید، این شکلی میشه که مجبورید یه کوچولو از هر کدوم درست کنید ;) واسه همین از همه مواد یکم یکم استفاده کردم.)

نوش جونتون.




برچسب ها: سالاد گوشت تایلندی،
ارسال توسط مستر دالی
آرشیو مطالب
پیوند شما با ما

دانلود اهنگ

دانلود

دانلود رایگان

دانلود نرم افزار

دانلود فیلم

دانلود فیلم

شادزیست

قالب وبلاگ

لیمونات

تک باکس

دانلود نرم افزار