تبلیغات
آشپز باشی - پاستای سوسیس و گوجه فرنگی

بازدید : مرتبه
تاریخ : چهارشنبه 10 آبان 1391

 

این پاستا رو با سوسیس های معمولی درست نکردم. این سوسیس، کارخونه ای نیست. بلکه دست سازه. البته خودم درست نکردم. اما از جایی خریدم که همونجا این سوسیس ها رو آماده میکرد. امیدوارم از این به بعد بیشتر ببینم از این سبک سوسیس ها که عمده مواد تشکیل دهنده شون گوشت باشه و همراه با ادویه های دیگه طعم دار شده. روکش اون روکش روده گوسفند هست. دقیقا شبیه سوسیس هایی که در قدیم درست میشده و الان هم خیلی جاها این جوری درست میشه. مهم تر از همه اینکه مواد نگه دارنده نداره. من یه دونه از اونها رو برای امتحان اینکه مواد نگه داره یا نه، گذاشتم یک هفته توی یخچال موند تا ببینم خراب میشه یا نه. شاید یه ذره غیر معمول باشه این روش برای امتحان مواد غذایی. اما جواب داد. برای همین مطمئن شدم که مواد نگه دارنده نداره.

خلاصه اگه شما هم از این سوسیس ها پیدا کردید، این یه راه استفاده ازشون هست. اگه هم پیدا نکردید، میتونید با گوشت چرخ کرده این پاستای خوش طعم و ساده و البته سریع رو آماده کنید.

مواد لازم برای ۲ نفر:

پاستا:۳۰۰ گرم

سوسیس: ۲ عدد

پیاز: ۱ عدد کوچک

فلفل قرمز خشک: ۱ عدد

گوچه فرنگی: ۳۰۰ گرم

سیر: ۲ حبه

بلو چیز یا پنیر آبی برای سرو

نمک

روش تهیه:

۱- گوجه فرنگی رو درشت خرد کنید و بعد با ۲ حبه سیر توی یه قابلمه کوچیک بریزید و روی حرارت بذارید. اجازه بدید گوجه خودش آب بندازه و با آب خودش بپزه.

۲- از صافی رد کنید تا پوست و دونه ها گرفته بشه و یکدست بشه و کنار بگذارید.

۳- آب رو جوش بیارید و پاستا رو با نمک توی آب در حال جوش بریزید و اجازه بدید که بپزه. بسته به نوع پاستا بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کافیه. چون این پاستا دم نمیشه، بهتره که اجازه بدید نرم بشه و بعد آبکش کنید.

۴- در این حین که پاستا داره آماده میشه، پیاز رو خرد کنید و با کمی روغن تفت بدید.

بعد از ۲ دقیقه سوسیس ها رو که به قطر یک سانت برش زدید اضافه کنید. حرارت رو کم کنید و اجازه بدید که ۴ دقیقه این با در بسته با پیاز تفت بخوره. گاهی هم بزنید.

۵- پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و فلفل قرمز خشک رو خرد کنید و توی سس پاستا بریزید. اگه احیانا نداشتید، میتونید از پودر فلفل قرمز هم استفاده کنید.

۶- در نهایت نمک اضافه کنید و بعد پاستای آبکش شده رو به سس پاستا اضافه کنید. یه مقدار از آب پاخت پاستا رو هم اضافه کنید. در حد ۲ قاشق غذاخوری.

۷- حدود ۲ دقیقه اجازه بدید پاستا و سس به خورد هم دیگه برن. بعد آماده است که سرو کنید.

با یه مقدار پنیر آبی عااالی میشه. اگه نداشتید، میتونید از پنیر پارمزان هم استفاده کنید.

نوش جونتون.




برچسب ها: پاستای سوسیس و گوجه فرنگی،
ارسال توسط مستر دالی
آرشیو مطالب
پیوند شما با ما

دانلود اهنگ

دانلود

دانلود رایگان

دانلود نرم افزار

دانلود فیلم

دانلود فیلم

شادزیست

قالب وبلاگ

لیمونات

تک باکس

دانلود نرم افزار