تبلیغات
آشپز باشی - خورشت قیمه بادمجان

بازدید : مرتبه
تاریخ : چهارشنبه 3 آبان 1391

خورشت قیمه بادمجان

مواد لازم ( برای 4 نفر ):

  • گوشت مغز ران یا گوساله 200 گرم
  • لپه 60 گرم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  •  گوجه فرنگی 2 عدد
  • آب 1 لیتر
  • بادمجان 2 عدد
  • چاشنی به میزان دلخواه
  • روغن، نمك، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را از عرض به دو نیم كنید، از قسمت بریده شده روی تخته گذاشته و از بالا خلال خلال كنید. در روغن لازم پیاز را تفت دهید سپس درون دستمالی ریخته تا روغن آن كشیده شود.

لپه را كه از قبل خیس كرده اید به همراه گوشت و پیاز داغ تفت دهید بعد رب را اضافه كنید.

در قابلمه جداگانه ای آب را بگذارید به جوش آید بعد چاشنی را به آب اضافه می كنید. مواد تفت خورده بالا را به آب اضافه كرده با حرارت كم بگذارید خورشت به مدت یك ساعت بماند تا جا بیفتد.

گوجه فرنگی را نیم ساعت قبل از جا افتادن خورشت به آن اضافه كنید.

بادمجان را جدا سرخ كنید و 10 دقیقه قبل از برداشتن خورشت به آن اضافه كنید.




برچسب ها: خورشت قیمه بادمجان،
ارسال توسط مستر دالی
آرشیو مطالب
پیوند شما با ما

دانلود اهنگ

دانلود

دانلود رایگان

دانلود نرم افزار

دانلود فیلم

دانلود فیلم

شادزیست

قالب وبلاگ

لیمونات

تک باکس

دانلود نرم افزار