تبلیغات
آشپز باشی - خورشت كرفس

بازدید : مرتبه
تاریخ : چهارشنبه 3 آبان 1391

خورشت كرفس

مواد لازم:

  • گوشت 250 گرم
  • كرفس 300 گرم
  • سبزی نعناع و جعفری 150 تا 200 گرم
  • لوبیا قرمز 2 قاشق
  • پباز 1 عدد
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • آبغوره 0.5 استكان

 

طرز تهیه خورش كرفس:

پیاز را نگینی كرده و تفت دهید. گوشت را همراه پیاز تفت دهید و سپس كرفس را اضافه كنید و به تفت دادن ادامه دهید. لوبیا قرمز را بریزید و با چند لیوان آب بگذارید تا گوشت و لوبیا نیم پز شود. در این مرحله رب و سبزی تفت داده شده را اضافه كنید. منتظر شوید تا خورشت جا بیفتد در آخر پخت آبغوره را اضافه كنید تا چند جوش بزند.

این خورشت سبز و قرمز زیبا و خوشمزه را می توانید با برنج سفید میل كنید.  نوش جان!

بسیاری از خانواده های سنتی یا با پخت این خورشت آشنا نیستند و یا خیلی كم می پزند در صورتی كه می توان با پخت این خورشت تنوعی به خورشت های مصرفی خانواده داد و همینطور از خاصیت بالا و مزه خوب آن استفاده كرد. كرفس را می شود از این طریق در سبد خوراكی جای داد. اگر تاكنون این خورشت را امتحان نكردید پیشنهاد می كنم حتماً آن را بپزید و امتحان كنید.

سمیه مظفری




برچسب ها: خورشت كرفس،
ارسال توسط مستر دالی
آرشیو مطالب
پیوند شما با ما

دانلود اهنگ

دانلود

دانلود رایگان

دانلود نرم افزار

دانلود فیلم

دانلود فیلم

شادزیست

قالب وبلاگ

لیمونات

تک باکس

دانلود نرم افزار