تبلیغات
آشپز باشی - آموزش پخت و تهیه فلافل

بازدید : مرتبه
تاریخ : چهارشنبه 26 مهر 1391

نحوه تهیه فلافل ، پخت فلافل

یک غذای شیک و خوشمزه که به روش های مختلفی پخته می شه

مواد لازم :

نخود نیم کیلو

سیب زمینی رنده شده ۱ عدد بزرگ یا دو عدد متوسط

تخم مرغ ۲ عدد

پیاز ۲ عدد بزرگ

مغز نان همبری دو عدد

بیکینگ پودر ۱ ق غ

نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای سس :

رب گوجه ۲ ق غ

سس مایونز یک ق غ

آب ترشی لبو (سرکه) برای خوشرنگ شدن سس یک فنجان

نمک و فلفل

کمی آبلیمو

طرز تهیه :

از شب قبل نخود ها را خیس می کنیم و زمان استفاده نخود و سیب زمینی و پیاز رو با هم در غذا ساز مخلوط و له کرده و بعد کمی چنگ زده وبرای نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم …

بعد خمیر وسط نون همبر یا نون تست رو در شیر به مدت ده دقیقه خیس می کنیم و بعد مخلوط نون و تخم مرغ و بکینگ پودر رو به مخلوط نخود اضافه کرده و چنگ می زنیم . من برای این فلافل ها از قالب فنری مخصوصش استفاده کردم که شکل زیبایی به فلافل ها می ده . اما اگر در خانه ندارید می شه با دستتون گرد مثل شامی درست کنید و وسطش رو مدل دونات با انگشتتون سوراخ کنید  و در حمام روغن داغ سرخ کنید . ظاهرش کرانچی و ترد می شه و طعم بسیار دلپذیری داره . دقت داشته باشید که از ماهیتابه ی بزرگ استفاده نکنید و تعداد زیادی فلافل با هم در روغن نریزید که روغنتون سرد شه . چون در این صورت کاورش کرانچی نمی شه. با این مقدار مواد حدود ۸۰ تا فلافل به دست میاد که برای یک خانواده ی سه نفره ی خوش خوراک نصف این مقدار کفایت می کنه . این موادی که برای سس درست کردم طعم بسیار خوشمزه ای داشت و همون جور که توی عکس پیداست به خاطر آب ترشی لبو بسیار خوش رنگ شد ، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .




برچسب ها: آموزش پخت و تهیه فلافل،
ارسال توسط مستر دالی
آرشیو مطالب
پیوند شما با ما

دانلود اهنگ

دانلود

دانلود رایگان

دانلود نرم افزار

دانلود فیلم

دانلود فیلم

شادزیست

قالب وبلاگ

لیمونات

تک باکس

دانلود نرم افزار