تبلیغات
آشپز باشی - آشپزی - انواع غذای چینی - بال مرغ سرخ شده

بازدید : مرتبه
تاریخ : دوشنبه 24 مهر 1391
برای آشپزی آکا
گوشت مرغ  600 گرم
عسل  0.5 فنجان
سركه  1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی  3 قاشق سوپخوری
سس سویا  0.5 فنجان
سس میگو  3 قاشق سوپخوری
زنجبیل  2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

بالهای مرغ را در آبجوش ریخته و بمدت 10 دقیقه بپزید سپس آبكش كنید . باقی مواد را در كاسه ای با هم مخلوط كرده و بالها را به آن افزوده و بهم بزنید تا كاملا مخلوط شوند و بمدت یك ساعت كنار بگذارید و گاهی آنها را بر گردانید .
بالهای آغشته به چاشنی را در سینی فر بچینید و بمدت 45 دقیقه در فر با حرارت متوسط بپزید و گاهی آنها را برگردانید تا دو طرف سرخ شوند .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سس میگو:
شكر , روغن , فلفل , پیاز , سیر و میگوی رنده شده را با هم مخلوط كنید
ویرایش و تلخیص:آکاایران




برچسب ها: آشپزی - انواع غذای چینی - بال مرغ سرخ شده،
ارسال توسط مستر دالی
آرشیو مطالب
پیوند شما با ما

دانلود اهنگ

دانلود

دانلود رایگان

دانلود نرم افزار

دانلود فیلم

دانلود فیلم

شادزیست

قالب وبلاگ

لیمونات

تک باکس

دانلود نرم افزار