تبلیغات
آشپز باشی - طرز تهیه آبگوشت سنتی

بازدید : مرتبه
تاریخ : جمعه 21 مهر 1391

طرز تهیه آبگوشت سنتی

مواد لازم
▪ ۵۰۰ گرم گوشت با استخوان و دنبه
▪ ُسه عدد سیب زمینی کوچک
▪ رب گوجه زرد چوبه و نمک
▪ ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا
▪ دو عدد پیاز

روش تهیه
ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد
سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد
سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد
اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است
● نکته : چاشنی آبگوشت آبلیمو یا لیموی عمانی است و معمولا با ریحان یا سبزی معطر صرف می شود




برچسب ها: طرز تهیه آبگوشت سنتی، آبگوشت آبگوشت ایرانی آبگوشت سنتی آبگوشت شمالی انواع آبگوشت انواع چلو طرز تهیه آبگوشت طرز تهیه انواع خورش غذا های خوشمزه ایرانی غذاه های سنتی غذاهای اصیل ایرانی،
ارسال توسط مستر دالی
آرشیو مطالب
پیوند شما با ما

دانلود اهنگ

دانلود

دانلود رایگان

دانلود نرم افزار

دانلود فیلم

دانلود فیلم

شادزیست

قالب وبلاگ

لیمونات

تک باکس

دانلود نرم افزار